Vergoeding

Alle maatjes zijn als vrijwilliger bij ons betrokken. Zij zijn niet in dienst bij de stichting, maar wel gebonden aan onze werkwijze en aanvaarden de visie van de stichting als niet commerciële organisatie. Zij ontvangen een vergoeding voor het bezoek dat zij brengen aan de cliënten. Voor elk bezoek aan de cliënt wordt een bedrag van €15,- in rekening gebracht. De cliënt kan de onkostenvergoeding direct aan de vrijwilliger betalen. Desgewenst kan er een kwitantie worden verstrekt. De stichting incasseert geen vrijwilligersvergoeding voor een vrijwilliger.

Een bezoek duurt maximaal 3 uur. Het kan echter voorkomen dat er geen gebruik hoeft worden gemaakt van de maximale tijd. De cliënt geeft de geschatte tijd door aan de vrijwilliger. Aan de vergoeding verandert dit echter niets.

Voor gevallen zoals overige bijzondere assistentie ontvangt de vrijwilliger een passende vergoeding. Deze wordt van te voren met u gecommuniceerd.

Voor alle activiteiten waar de vrijwilliger meer dan 3 uur bij een cliënt zal verblijven, ontvangt hij/zij een bedrag van €30,- . De maximale bezoekuren bedragen dan 5 uur.

stichting noBru maatjesdienst logo site
stichting noBru maatjesdienst